Polyák-Füleki Annamária tréner profilképe

Bemutatkozás

Polyák-Füleki Annamária

Polyák – Füleki Annamária vagyok, HR szakember, Kompetencia Fejlesztő Tréner, Team Coach, feleség, két gyermek édesanyja, a  PontNeked alapítója.

12 évig dolgoztam HR-esként, bevezettem rendszereket, betanítottam, fejlesztettem, javaslatokat tettem. Tartottam tréninget óvodában, önkormányzatnál, önkéntesként a Csepeli Ökumenikus Segélyszervezet Közösségi Pontján, foglalkozást kicsiknek és nagyoknak, édesanyáknak.  A Budapest Bank Dobbantó Programjában résztvevő 6 fős csapatot Team Coachként online támogattam. A HiSchool keretei között fiatalok pályaválasztását segítem, és bízom benne, hogy itt nincs megállás.

Kicsi a cég és nincs szükség egy belsős HR-es munkatársra? Bízd ránk a feladatot!

Kismamaként visszatértnél a  munkaerőpiacra, de bizonytalan vagy? Segítek felkészülni.

Team Coachot keresel, hogy jobban menjenek a dolgok a csapatban? Kompetenciafejlesztésben gondolkodsz? Szívesen segítek, és személyreszabott ajánlatot adok.

Referenciák, Ajánlások

Garai Mónika Plexitündér:

„Annamari megmutatta nekem, milyen is egy igazán épitő, szivet-lelket átmozgató és felemelő, gondolkodásra és rendrakásra ösztönző coaching folyamat. Előtte nem is értettem miért is léteznek coachingok, szkeptikus voltam, de  a második alkalom után biztosan éreztem, hogy jó helyen vagyok. Nagyon sokat tanultam, és mindenkinek szivesen ajánlom!”

Horváth Mariann – Zsoldos Pálinka

„Remélem visszakapod a sok ajándékot, amit adtál nekünk a team coaching alkalmával”

Polyák-Füleki Annamária tréner rendezvényei

És aki már nálunk dolgozik

Rákóczi Erika

Szociológus, Tanár, Coach, Közművelődési Szakember, Dúla és Esküvői szertartásvezető  és redezvényszervező. Két kamasz gyermek édesanyja.

Tanítottam középiskolában és általános iskolában, alsós tanítóként, szaktanárként és iskolai könyvtárosként is. A Családsegítő Közösségi Házban foglalkoztam gyermekekkel, családokkal, idősekkel és felnőttekkel.

Dúlaként támogatom az édesanyákat a  várandósság alatt és a  gyermekágyi időszakban. Coachként és tehetségmentorként támogató, elfogadó közeget teremtek. Segítek az egyéni képességek és tehetség felismerésében, támogatásában és fejlesztésében.

Vállalok tanácsadást iskolával kapcsolatos témában, szülőknek, gyerekeknek és pedagógusoknak egyaránt.

Egyéni és csoportos foglalkozásaimon szeretettel várom a hozzám fordulókat!

Elérhetőségek

Pont Neked - barátságos lakásiroda Csepelen