Foglalási és felhasználási feltételek

A foglalásról minden esetben visszaigazolást küldünk. Kérjük, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel érkezéskor használd a kihelyezett fertőtlenítőt és fokozottan ügyelj a higiéniára.

Kisebb szoba (maximum 2-3 főre) 

A szobát a foglalási menüben tudod foglalni, és igyekszünk rövid időn belül visszaigazolni. Ha nem kaptál visszaigazolást, akkor még nem él a foglalás. Foglalni óránként tudsz, válaszd ki a megfelelő időtartamot. A díjat utalással vagy készpénzben a helyszínen tudod fizetni.
A lemondást csak legalább 2 nappal előtte tudjuk elfogadni; 48 órán belül már a bérleti díjat felszámítjuk. Bérlet esetén az alkalmat levonjuk.
Minden megkezdett órát ki kell fizetni. A szobákat az átvételkori állapotnak megfelelően kell elhagyni. Amennyiben van saját fiókod, a személyes tárgyaidat ebben helyezd el.

Arra kérünk, hogy az áthelyezett tárgyakat az eredeti helyére tedd vissza.

Nagyobb szoba vagy a teljes lakás foglalása (maximum 10 fő)

Rendezvények, tréningek esetén a foglalás a foglaló (bérleti díj fele) utalásával történik és annak kifizetésétől él. Ekkor kerül be a foglalási naptárunkba. Feltételesen nem tudunk termet, lakást fenntartani. A termet az előadó/ tréner 30 perccel, a vendégek 15 perccel a kezdés előtt foglalhatják el.
Amennyiben szeretnél bekészítést, azt a foglaláskor jelezd nekünk (pogácsa, sütemény, ebéd) és küldünk erre is ajánlatot!

Lemondást csak rendezvény előtt 5+ nappal tudunk elfogadni, ezen belüli lemondás esetén a bérleti díjat kiszámlázzuk. Ha bérleted van, az alkalmat levonjuk.  

A termek használata során fenntartjuk jogunkat, hogy extra takarítási költséget számoljunk fel, amennyiben azt pl. ételfogyasztás, kézműves workshop, bármi hulladékkal járó foglalkozásra használják, ennek összege maximum 5000 Ft. Károkozás esetén a kárt teljes mértékben kérjük megtéríteni.

Szoba- vagy lakásfoglalás hétvégén.

Szombaton kizárólag 4 vagy 8 órás foglalást tudunk fogadni. Figyelembe vesszük az előkészületeket, és az utómunkálatokat a 4 és a 8 órás időtartam is egy órával meghosszabbodik. Vasárnapokon zárva tartunk. Ha szeretnél egész hétvégés rendezvényt szervezni, kérd egyéni ajánlatunkat!

Egyéni igény esetén fordulj keress minket e-mailben, vagy telefonon.

Időtúllépés. A termeket, szobákat pontosan kérjük elhagyni, hogy a következő kolléga is időben be tudjon ülni. Ezért kérjük, 3 perccel óra előtt hagyd el a szobát, termet! (pl. 15:57-kor) Cserébe Te is pár perccel az ügyfeled előtt el tudod foglalni a szobát.

Minden megkezdett órát ki kell fizetned, függetlenül attól, hogy hány percet töltesz bent. Köszönjük a megértésedet.

Áraink tárgyi adómentesek.

fontos információk

Nyitvatartás

PontNeked bérelhető lakásiroda Csepelen